over ons

Welkom bij Hi Homes Spanje.

Een Nederlands bedrijf met een kantoor in Nederland én Spanje.

Waarom een kantoor in Nederland? Omdat u vast heel veel vragen heeft voordat u op het vliegtuig stapt. Een woning kopen in Spanje is namelijk net even anders dan in Nederland of België.

 

Bij het kantoor in Nederland kunt u kosteloos terecht voor al uw vragen mbt een woning kopen in Spanje. Een eerste oriëntatie waarbij heel veel duidelijk zal worden over het aankoop proces, maar waar we ook al veel woningen en projecten kunnen laten zien. Ook kunnen we u wijzen op de voor- en nadelen van een woning of een appartement en indien gewenst de woning of appartement voor u verhuren.

 

In Spanje hebben we een kantoor in Marbella waar onze Spaanse vennoot Kian u de woningen, appartementen en projecten kan laten zien die er te koop zijn. Kian is geboren en getogen in Marbella. Hij kent de markt, de regio, maar ook de achtergrond en geschiedenis van de diverse nieuwbouw projecten. Hij spreekt Spaans, Nederlands en Engels, dus dat komt wel goed.

Uiteraard zijn wij tijdens het gehele aankoop proces bereikbaar voor ondersteuning.

 

Wij helpen u graag wegwijs te maken hoe het in Spanje werkt met de aankoop van een woning. Als u daarna nog steeds enthousiast bent, gaan we op weg naar Spanje.

 

Onze focus ligt van Malaga tot Estepona, waarbij we gespecialiseerd zijn in Marbella, Puerto Banus, Benahavis, Estepona en de New Golden Mile.

 

Wij staan graag voor u klaar om uw droom te realiseren.

Wilt u meer weten
over Hi Homes?
Neem contact op

DISCLAIMER: De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld, teneinde u zo goed mogelijk te informeren. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Bouwjaar, inhoud, perceel oppervlakte, isolatie, verwarming en overig is naar beste kunnen benoemd en omschreven. - plattegronden, afmetingen en foto’s zijn indicatief. Voor de juistheid van de verstrekte informatie is het kantoor in grote mate afhankelijk van gegevens verkregen van derden. Het kantoor noch de verkoper aanvaarden dienaangaande enige vorm van aansprakelijkheid.

property alert